Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
Title
Technologia przetwórstwa mięsa
ISBN
978-83-204-3305-0 : zł 55
Place of publication
Warszawa :
Publishing house
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne,
Year of publication
2007.
Issue number
Wyd. 2 uaktual.
Volume
345, [1] s., [28] s. tabl. kolor. :
Object passwords
Mięso technologia.
Postępowanie z żywnością metody
Mięso technologia podręcznik dla szkół zawodowych.
Podręczniki dla szkół zawodowych
Additional information
Bibliogr. przy rozdz. Bibliogr. przy rozdz.
Do nauczania zawodu rzeźnik-wędliniarz na poziomie zasadniczej szkoły zawodowej.
080
%a 637.5(075.3-021.66)
245
%a Technologia przetwórstwa mięsa /
260
%a Warszawa :
%b Wydawnictwa Naukowo-Techniczne,
%c 2007.
300
%a 345, [1] s., [28] s. tabl. kolor. :
%b il. ;%b il. ;%b il., tab. ;
%c 24 cm.
504
%a Bibliogr. przy rozdz.%a Bibliogr. przy rozdz.
521
%a Do nauczania zawodu rzeźnik-wędliniarz na poziomie zasadniczej szkoły zawodowej.
650
%a Mięso
%x technologia.
650
%a Technologia żywności
650
%a Postępowanie z żywnością
%x metody
650
%a Mięso
%v podręcznik dla szkół zawodowych.
%x technologia
655
%a Podręczniki dla szkół zawodowych
710
%a Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
920
%a 978-83-204-3305-0 : zł 55