book cover

Technologia przetwórstwa mięsa

Olszewski, Adam, Wydawnictwa Naukowo-Techniczne

Year of publication: 2007.

Mięso technologia., Mięso, Technologia żywności, Postępowanie z żywnością metody, Mięso technologia podręcznik dla szkół zawodowych., Podręczniki dla szkół zawodowych

available:

1 from 1

Author
Olszewski, Adam
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
Title
Technologia przetwórstwa mięsa
ISBN
978-83-204-3305-0 : zł 55
Place of publication
Warszawa :
Publishing house
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne,
Year of publication
2007.
Issue number
Wyd. 2 uaktual.
Volume
345, [1] s., [28] s. tabl. kolor. :
Dimensions
24 cm.
UDC
637.5(075.3-021.66)
Object passwords
Mięso technologia.
Mięso
Technologia żywności
Postępowanie z żywnością metody
Mięso technologia podręcznik dla szkół zawodowych.
Podręczniki dla szkół zawodowych
Additional information
Bibliogr. przy rozdz. Bibliogr. przy rozdz.
Do nauczania zawodu rzeźnik-wędliniarz na poziomie zasadniczej szkoły zawodowej.
020
%a 9788320433050
080
%a 637.5(075.3-021.66)
100
%a Olszewski, Adam
245
%a Technologia przetwórstwa mięsa /
250
%a Wyd. 2 uaktual.
260
%a Warszawa : %b Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, %c 2007.
300
%a 345, [1] s., [28] s. tabl. kolor. : %b il. ;%b il. ;%b il., tab. ; %c 24 cm.
504
%a Bibliogr. przy rozdz.%a Bibliogr. przy rozdz.
521
%a Do nauczania zawodu rzeźnik-wędliniarz na poziomie zasadniczej szkoły zawodowej.
650
%a Mięso %x technologia.
650
%a Mięso
650
%a Technologia żywności
650
%a Postępowanie z żywnością %x metody
650
%a Mięso %v podręcznik dla szkół zawodowych. %x technologia
655
%a Podręczniki dla szkół zawodowych
710
%a Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
920
%a 978-83-204-3305-0 : zł 55

Available items

1.
Accession: 001-079022
Signature: 637
Status: Checked in

Most often borrowed